Herfstprogramma PIT Voertuigen & Verkeer

maandag 19 september 2016

Almere - Politie, brandweer en ambulance werken samen in de zorg voor veilig verkeer. Goede samenwerking tussen hulpverleners is dan ook essentieel maar ook weggebruikers kunnen bijdragen om het verkeer veiliger te maken. Veiligheidsmuseum PIT staat van 24 september tot 21 december 2016 volledig in het teken van voorrangsvoertuigen en verkeersveiligheid.

Blijf jij kalm en rustig bij het naderen van een voertuig met sirene en zwaailicht? Test het bij PIT! Met de nieuwe voertuigenspeurtocht kom je van alles te weten over historische brandweerwagens, politieauto’s en ambulances. Heb je onze nieuwe ME Jeep al gezien? Kinderen kunnen hun skelterrijbewijs halen op de veilig verkeersbaan. Hoe veilig rijd jij? In de herfstvakantie vertellen verschillende hulpverleners van de brandweer, politie en ambulance over hun werk in het verkeer. 

Het herfstprogramma loopt van 24 september t/m 21 december 2016. PIT is geopend van dinsdag t/m zondag van 11:00-17:00 uur. In de herfstvakantie is PIT ook open op maandag 17 oktober 2016. Bekijk het volledige programma op www.pitveiligheid.nl/agenda of blijf op de hoogte via de nieuwsbrief.

In het Veiligheidsmuseum PIT beleef je de wereld van politie, brandweer en ambulance! Hier kom je van alles te weten over de geschiedenis van veiligheid en wat hulpdiensten doen om de samenleving zo veilig mogelijk te maken. Na een bezoek aan PIT weet jij hoe bij te dragen aan een veilige samenleving.

Nadere informatie vindt u op de website: www.pitveiligheid.nl

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Almere | 112 alarmeringen Almere | Goedkoop Tanken in Almere | Supermarkten in Almere | Weerbericht Almere