Poging overval, getuigen gezocht

woensdag 15 maart 2017

Almere - Op dinsdag 14 maart vond een poging tot overval plaats op Domino’s Pizza op de Weversstraat. De politie kon even later een verdachte aanhouden. Het gaat om een 30-jarige man uit Lelystad. De recherche is een onderzoek gestart en komt graag in contact met enkele specifieke getuigen die op het moment van de overval aanwezig waren in de zaak.

Rond 20.20 uur liep de verdachte, met capuchon en zonnebril op, het afhaalrestaurant aan de Weversstraat binnen en bedreigde het personeel. Aanwezigen in de zaak waren echter niet onder de indruk van het optreden van de man. Uiteindelijk is hij zonder buit het pand uit gevlucht. Op basis van het signalement konden gewaarschuwde agenten hem kort daarop aanhouden.

Was u aanwezig in de zaak toen het incident plaatsvond? Of weet u misschien meer over dit voorval? Neem dan contact op met de recherche via telefoonnummer 0900-8844. Meldt u zich liever anoniem, dan kan dat bij M. via telefoonnummer 0800-7000of www.meldmisdaad.nl. U kunt ook gebruik maken van het onderstaand tipformulier.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Almere | 112 alarmeringen Almere | Goedkoop Tanken in Almere | Supermarkten in Almere | Weerbericht Almere