Alerte melder leidt tot aanhouding inbreker

dinsdag 24 februari 2015

Almere - In de nacht van zondag 22 op maandag 23 februari vond een inbraak plaats in een woning aan de Populierenstraat. Een alerte getuige nam een verdachte situatie waar en belde direct de politie. Mede dankzij deze melding konden agenten later die nacht, in de omgeving van Amstelveen, de inbreker aanhouden.

Rond 02.30 uur kreeg de politie melding van een heterdaadsituatie op dePopulierenstraat. Een getuige had het vermoeden dat werd ingebroken bij eenwoning. Agenten snelden er naartoe en stelden inderdaad vast dat er wasingebroken. Omdat de inbreker er vermoedelijk in de auto van de bewoners vandoorwas gegaan, werd er in de omgeving uitgekeken naar deze auto.

Agenten in de omgeving van Weesp keken ook uit naar de gestolen auto en rond03.00 uur zagen zij deze rijden op de snelweg A1, richting Amsterdam. Samen metcollega??s van eenheid Amsterdam is de auto klemgereden. De bestuurder van deauto, een 29-jarige man uit Castricum, werd aangehouden op verdenking vandiefstal. Hij zit vast voor verhoor en nader onderzoek.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Almere | 112 alarmeringen Almere | Goedkoop Tanken in Almere | Supermarkten in Almere | Weerbericht Almere