Woninginbrekers op heterdaad betrapt

woensdag 30 december 2015

Almere - Op dinsdag 29 december zijn twee inbrekers overlopen door de bewoonster van een woning aan de Brusselstraat. De politie is op zoek naar getuigen van de (poging) inbraak.

Om 21.10 uur hoorde de 44-jarige bewoonster enkele geluiden in haar woning. Toen zij poolshoogte nam stond zij oog in oog met één van de inbrekers. Zij probeerde vervolgens de woning uit te rennen en kwam hierbij ten val. De verdachte heeft nog geprobeerd om haar de woning in te trekken, maar doordat de vrouw begon te schreeuwen, gingen de mannelijke verdachten ervandoor. Zij zijn vervolgens in de richting van de Parijsstraat weggerend. Agenten kwamen snel plaatse, maar troffen de mannen na een zoektocht niet meer aan.

De vrouw gaf de volgende signalementen van de verdachten door:

-    Beide tussen de 20-25 jaar oud

-    Beide ongeveer 1.70 meter lang

-    Beide normaal postuur

-    De twee verdachten waren in het zwart gekleed, waarvan één een zwart petje droeg. Tevens hadden ze een gewatteerde zwarte jas met capuchon aan, die ze over hun hoofd droegen.

Wellicht zijn er mensen die het één en ander hebben gezien of gehoord van dit voorval. Of getuigen die de verdachten met bovengenoemd signalement hebben zien wegrennen? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via M. 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Almere | 112 alarmeringen Almere | Goedkoop Tanken in Almere | Supermarkten in Almere | Weerbericht Almere