Jongen gewond bij straatroof

donderdag 26 januari 2017

Almere - Op woensdag 25 januari werden twee meisjes aangehouden, na een beroving op straat. De politie doet onderzoek.

Rond 19.00 uur kwam een melding van een straatroof aan de Accordeonstraat. Agenten gingen erheen en troffen het slachtoffer aan. Hij vertelde dat hij een afspraak had gemaakt om een aantal mobiele telefoons te verkopen. Het meisje met wie hij de afspraak had was niet alleen. Een tweede dame kwam erbij en bemoeide zich ermee. De jongen vertrouwde het niet en ging ervandoor, maar in zijn vlucht werd hij ineens achtervolgd door een groep jongens. Hierbij werd hij beroofd van een tas en kreeg hij een schop, waardoor hij op de grond viel. Hij werd vervolgens geschopt en geslagen en liep hierbij zichtbaar letsel op.

De agenten zagen de groep vanaf het Michael Jacksonplein aan komen rennen en konden twee jongens staande houden. De twee meisjes (16 en 18 uit Almere), die bij de verkoop van de telefoons stonden, werden aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen zich te melden.

Heeft u iets gezien van de beroving of heeft u meer informatie over de verdachten die het slachtoffer hebben mishandeld, neem dan contact op met de politie in Almere via 0900-8844. Ook als u over beeldmateriaal beschikt, waarop de mishandeling te zien is, vraagt de politie die te delen. Als u zich liever anoniem meldt dat kan dat via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Almere | 112 alarmeringen Almere | Goedkoop Tanken in Almere | Supermarkten in Almere | Weerbericht Almere