Almere | straatinfo

overige politie meldingen

Leerlingen melden zich bij politie

dinsdag 03 maart 2009 overige

Maandagmiddag meldde een leerling van het Buitenhout College zich bij de recherche van Almere Buiten omdat hij betrokken was bij het incident van afgelopen vrijdagmiddag. Daarbij werd een agente van de recherche belaagd op het moment dat zij ingreep bij een onderlinge vechtpartij. Inmiddels hebben zich ook enkele scholieren gemeld als getuige en heeft het onderzoeksteam meerdere namen doorgekregen van leerlingen die vrijdagmiddag betrokken waren bij de vechtpartij. Een groepje leerlingen bracht een grote bos bloemen voor de agente aan het politiebureau en maakte op deze manier duidelijk dat ze het voorval krachtig afkeuren.
Een 13-jarige scholier meldde zich maandagmiddag bij rechercheurs van Almere Buiten. Hij bleek n van de verdachten die een aandeel heeft gehad bij het belagen van de Almeerse recherchevrouw. Met de jongen en zijn ouders is een afspraak gemaakt wanneer hij wordt gehoord als verdachte. Ook meldde een aantal scholieren zich als getuige. Het onderzoeksteam heeft inmiddels meerdere namen doorgekregen van kinderen die er vrijdagmiddag bij betrokken waren. Deze mogelijke verdachten worden benaderd om gehoord te worden. Hun ouders zullen in kennis worden gesteld. Een aantal leerlingen van het Buitenhout College verscheen maandagmiddag aan de balie van het politiebureau met een grote bos bloemen. Zij veroordeelden het voorval en wenste de politievrouw namens vele andere scholieren, met de fleurige ruikers sterkte en beterschap.

Soortgelijke berichten

Vrouw gewond bij schietincident
Amsterdam donderdag 04 juni 2015

Politie roept getuigen op incident Apeldoorn
Apeldoorn donderdag 30 april 2009

Drie verdachten na achtervolging aangehouden
Capelle Aan Den Ijssel dinsdag 10 februari 2015

Man gewond na schietincident Nieuwezijds Kolk
Amsterdam donderdag 14 november 2013

Veel schade bij plofkraak pinautomaat
Ell maandag 27 maart 2017

Getuigen gezocht van mishandeling
Almere maandag 30 januari 2017

Brandstichting auto
Enschede maandag 20 juli 2009

Politie roept insluiper op om zich te melden
Weert dinsdag 09 december 2014

Politie zoekt getuigen van ongeluk
Zwolle vrijdag 18 september 2015

Politie zoekt weggelopen Kyara
Rotterdam zondag 07 juni 2015

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio