Almere | straatinfo

overval-beroving politie meldingen

06052009 Overvaller aangehouden na klopjacht politie

overval / beroving

Agenten hebben woensdagochtend na een klopjacht in Almere een man weten aan te houden die ervan verdacht wordt betrokken te zijn bij een overval kort daarvoren op een supermarkt aan het van Eesterenplein.
Rond 09.45 uur werd de politie gealarmeerd over overval op een supermarkt aan het van Eesterenplein. Een onbekende man zou het personeel hebben bedreigd met een mes en hierna met een onbekend geldbedrag te voet er vandoor zijn gegaan. Agenten die aanrijdend waren zagen ter plaatse een verdachte man lopen die voldeed aan het signalement. Deze man werd staande gehouden. Na onderzoek troffen de agenten op de man een steekwapen aan. Op het moment dat de agenten de verdachten willen aanhouden op verdenking van betrokkenheid bij deze overval, weet de man te ontkomen. Hij rent in de richting van een bedrijventerrein aan de overkant van de Polderdreefen verdwijnt daar tussen de gestalde caravans. De politie zet direct massaal de achtervolging in. Het terrein, een opslaglocatie voor caravans word vervolgens hermetisch afgesloten en doorzocht. Met inzet van een speurhond wordt de verdachte man aangetroffen. De verdachte is overgebracht naar het bureau alwaar hij is ingesloten.

Soortgelijke berichten

Jeugdige overvaller aangehouden
Rotterdam

Gewapende overvaller aangehouden
Maastricht

Overvaller op heterdaad aangehouden
Roermond

Politie houdt overvaller aan
Breda

Overvaller op heterdaad aangehouden
Utrecht

Politie houdt overvaller aan
Groningen

Overvaller fastfoodrestaurant meldt zichzelf
Nieuwegein

Bewoner sluit inbreker op in cv-kast; klopjacht naar handlanger
Hoofddorp

Politie houdt overvaller snackbar snel aan
Amsterdam

Overvaller aangehouden met buit en wapen
Breda

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio