Beroving

donderdag 15 december 2016

Almere - Op woensdagmiddag 14 december werd op het Spoorbaanpad een vrouw beroofd van haar bezittingen. De verdachten wisten te ontkomen.

Rond 16.55 uur liep het 25-jarige slachtoffer, een inwoonster van Gorinchem, over het fietspad van het Spoorbaanpad. Zij had net de Hoogezandbrug verlaten en bevond zich ter hoogte van het Leger des Heils, waar zij werd geconfronteerd met twee onbekende mannen. Zij bedreigden haar en beroofden de vrouw van haar persoonlijke bezittingen. Beide verdachten renden hierna weg, via de Hoogezandstraat, in de richting van het Ter Apelpad.

Van de verdachten is het navolgende signalement bekend :

De politie komt graag in contact met getuigen van de beroving of met mensen die op andere wijze over informatie beschikken. In het bijzonder zoekt de politie een jong stel dat uit de richting van het station kwam. De vrouw had donkerblond krullend haar en droeg dit los. Zij had een korte lichtkleurige jas aan. De man was gekleed in een dikke lichtgrijze jas. Eén van hen droeg een lichtbeige broek. Er kan worden gebeld met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online melden. Bovendien kan informatie worden gedeeld via het Meldformulier op Politie.nl.

 

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Almere | 112 alarmeringen Almere | Goedkoop Tanken in Almere | Supermarkten in Almere | Weerbericht Almere