Getuigen gezocht van overval

maandag 17 april 2017

Almere - Zondagavond 16 april vond er een overval plaats op een horecazaak aan de Evenaar. De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

Rond 22.15 uur kwam een onbekende man de zaak binnen en bedreigde de aanwezige medewerkers met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Nadat hij geld gepakt had ontstond er een worsteling met een medewerker. Die kreeg van de overvaller een aantal klappen die vervolgens wegrenden in de richting van de Palembangweg. Meerdere agenten zochten in de omgeving, er werd niemand aangetroffen.Signalement

De man heeft een blanke huiskleur, is tussen de 20 en 25 jaar oud, ongeveer 1.70 meter lang met een normaal postuur. Hij droeg een blauwe joggingbroek met witte strepen aan de zijkant van het merk Adidas en een donkere jas met vierkante zakken aan de voorkant. Hij sprak Nederlands zonder accent.Uw tip!

De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. Heeft u iets gezien van de overval? Weet u wie de verdachte is of waar hij heen gevlucht is? Heeft u andere informatie die het onderzoek kan helpen? Neemt u dan contact op met de recherche in Almere via 0900-08844 of via onderstaand tipformulier. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Almere | 112 alarmeringen Almere | Goedkoop Tanken in Almere | Supermarkten in Almere | Weerbericht Almere