Politie zoekt specifieke getuige van straatroof

vrijdag 24 maart 2017

Almere - Op zaterdag 18 maart werden twee inwoners van Almere slachtoffer van een straatroof. Dit vond omstreeks 19.00 uur plaats op de J. Algerapad. De politie is op zoek naar een bestuurder van een scooter- of bromfiets die het incident mogelijk heeft zien gebeuren.

Twee 16-jarige jongens uit Almere liepen vanaf het Centraal Station in de richting van de Regentesseweg. Op het J. Algerapad kwamen vier personen op hen af. Dit viertal mishandelden hen en gingen er met een portemonnee vandoor. De slachtoffers verklaarden dat ze het viertal eerder ter hoogte van het Centraal Station hebben zien staan.

Bij het horen van een naderende scooter of bromfiets vluchtte het viertal langs het water weg in de richting van de Staatsliedenwijk. Deze specifieke getuige kwam uit de richting van de P.J. Oudweg.

De straatroof zou gepleegd zijn door vier negroïde jongens.

 

Verdachte 1:

 

 

Verdachte 2:

 

 

Verdachte 3:

 

Verdachte 4:

 

Bent u de bestuurder van de scooter of bromfiets? Of bent u getuige geweest van deze straatroof of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van politie Almere via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Misdaad Anoniem via 0800-7000 of via M-Online.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Almere | 112 alarmeringen Almere | Goedkoop Tanken in Almere | Supermarkten in Almere | Weerbericht Almere