Straatroof in centrum Almere

dinsdag 29 november 2016

Almere - Maandagmiddag 28 november werden twee meisje belaagd en beroofd ter hoogte van de Schippersgarage. Omstanders schoten te hulp. Agenten hielden drie verdachten aan.

Rond 14.00 uur werden twee minderjarige meisjes belaagd door een groep jongeren. De meiden kregen klappen en één van hem werd beroofd van haar koptelefoon. Ook moest ze haar telefoon afgeven, maar dat deed ze niet. De straatroof en de ruzie werd ook opgemerkt door omstanders die te hulp schoten. Agenten die ter plaatse kwamen, hielden twee meisjes aan van 14 en 15 jaar oud. Een ander 15-jarige meisje kwam aan het bureau om verhaal te halen, maar ook zij werd aangehouden. Alle drie de minderjarige meisjes zitten nog vast en zijn in verzekering gesteld. Met de twee slachtoffers gaat het naar omstandigheden goed. Rechercheurs hebben de zaak in onderzoek. Omdat er tijdens de ruzie en de straatroof veel personen aan het filmen waren, roepen zij deze getuigen op hun beeld met hen te delen.

 

Uw tip!

Heeft u informatie over deze straatroof of heeft u beeldmateriaal dat bruikbaar kan zijn voor het onderzoek. Geef u informatie dan door via 0900-8844. Beeldmateriaal kan worden geüpload via dit tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Almere | 112 alarmeringen Almere | Goedkoop Tanken in Almere | Supermarkten in Almere | Weerbericht Almere