Vrouw beroofd van tas

vrijdag 19 februari 2016

Almere - In de nacht van donderdag 18 op vrijdag 19 februari werd een vrouw beroofd van haar tas. Haar man, die bij haar was, werd hierbij mishandeld. De recherche zoekt getuigen.

Rond 01.45 uur liep het echtpaar op het Hyacinthpad. Daar zagen ze twee mannen, bij de kruising met de Evenaar, van wie één er niet lekker leek te worden. Ze wilden hem te hulp schieten. De man werd toen plotseling door één van de twee van achteren vastgepakt en tegen de grond gedrukt. Vervolgens werd hij door beide mannen geslagen en geschopt. De vrouw wilde haar man helpen, waarna één van de daders haar beroofde van haar tas. De twee liepen vervolgens weg in de richting van het station.

 

Beide mannen zijn rond de 1.80 meter lang en waren donker gekleed en hadden een muts op. De recherche is een onderzoek gestart en vraagt getuigen zich te melden. Heeft u iets gezien in de omgeving van het Hyancithpad afgelopen nacht? Of heeft u meer informatie over de daders? Bel dan met de recherche in Almere via 0900-8844 of doe melding via www.politie.nl. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via M-online.

 

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Almere | 112 alarmeringen Almere | Goedkoop Tanken in Almere | Supermarkten in Almere | Weerbericht Almere