Almere | straatinfo

overval-beroving politie meldingen

Vrouw van tas beroofd

overval / beroving

Almere - Een 20-jarige vrouw uit Almere heeft aangifte gedaan van diefstal van haar tas. Drie mannen bedreigden haar met een wapen en moest haar tas afgeven.

Tas wel terug

Op vrijdag 22 maart rond 17.00 uur deed de vrouw een boodschapen liep terug naar haar geparkeerde auto. In de tunnel van de Dwangmolenstraatwerd zij geconfronteerd met drie mannen en wisten haar tas buit te maken. De taswerd later in de omgeving teruggevonden. Uit de tas mistte de vrouw diversegoederen.

Mannen niet meer gevonden

Na de melding stelden agenten een onderzoek in, maar troffen demannen niet meer aan. Het signalement van de mannen, dader 1: een negrode man,tussen de 20 en 25 jaar, ongeveer 1.70 m.lang, bol postuur, kort zwart stekelhaar. Hij droeg een donkerblauw dun nylon jack en blauwe spijkerbroek. Dader 2:een negrode man, tussen de 20 en 25 jaar, ongeveer 1.70 m.lang, normaalpostuur, droeg een gele gebreide muts, zwarte jas. Dader 3 een negrode man,tussen de 20 en 25 jaar, ongeveer 1.70 m., normaal postuur, zwarte dreadlocksvastgebonden met een elastiek. De drie mannen liepen weg in de richting van debusbaan.

Informatie melden

Soortgelijke berichten

Bejaarde van tas beroofd: politie zoekt getuigen
Alkmaar

Vrouw beroofd
Veenendaal

Politie zoekt getuigen van straatroof
Uden

Vrouw botst bijna tegen straatrover aan
Zwaag

Straatroof
Zaandam

Gillende vrouw krijgt buit terug
Terneuzen

Getuigenoproep diefstal tas
Enschede

Vrouw beroofd van tas
Almere

Vrouw slachtoffer van straatroof
Sittard

Tas uit handen getrokken, politie zoekt getuigen
Goes

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio