Woningoverval Jaagment

donderdag 16 februari 2017

Almere - Een bewoner van de Jaagmeent is woensdagavond 15 februari gewond geraakt bij een woningoverval. De recherche heeft de overval in onderzoek en roept getuigen op zich te melden.

Rond 19.30 uur stonden drie mannen voor de deur van een woning aan de Jaagmeent. Ze drongen de woning binnen en bedreigden de bewoners met een wapen. Er ontstond een worsteling met de overvallers, waarbij een bewoner gewond raakte. De mannen gingen er vervolgens vandoor en zijn vermoedelijk weggevlucht in de richting van een nabijgelegen supermarkt. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis. Na behandeling van zijn verwondingen kon hij die avond weer naar huis. De recherche heeft de woningoverval in onderzoek en roept getuigen op hun informatie, beeld- en fotomateriaal met hen te delen.

Uw tip!

De daders zijn weggevlucht in de richting van een nabijgelegen supermarkt en zijn daar vermoedelijk in een auto gestapt. Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u meer informatie over de vluchtroute of vluchtauto van de daders, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of maak gebruik van onderstaand tipformulier.

 

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Almere | 112 alarmeringen Almere | Goedkoop Tanken in Almere | Supermarkten in Almere | Weerbericht Almere