Woningoverval

zondag 28 augustus 2016

Almere - Op zondagmorgen 28 augustus vond in een woning aan het Walt Disneyplantsoen een overval plaats. De 72-jarige bewoonster raakte hierbij gewond.

Rond 04.50 uur kreeg de politie een melding van de woningoverval. Uit het eerste onderzoek bleek dat het slachtoffer in de woning werd geconfronteerd met twee verdachten. Op zoek naar buit werd de vrouw bedreigd en mishandeld. Kort hierna vluchtten de beide mannen in de richting van de Bunuellaan. De politie heeft met meerdere eenheden in de omgeving naar de daders gezocht maar hen niet meer aangetroffen. Van de verdachten is enkel bekend dat het om mannen ging. De forensische opsporing en de recherche doen onderzoek. Het slachtoffer is voor behandeling van haar letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie komt graag in contact met getuigen van de overval of met mensen die op andere wijze over informatie beschikken. Er kan worden gebeld met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-OnlineĀ melden. Bovendien kan informatie worden gedeeld via het Meldformulier op Politie.nl.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Almere | 112 alarmeringen Almere | Goedkoop Tanken in Almere | Supermarkten in Almere | Weerbericht Almere