Verdachte aangehouden voor steekincident

donderdag 15 december 2016

Almere - In de nacht van woensdag 14 op donderdag 15 december hielden agenten een verdachte in een woning in Almere een verdachte aan voor een steekincident van dinsdag 13 december.

Die dinsdagmiddag 13 december kwam rond 14.30 uur de melding dat er een steekincident had plaatsgevonden in een woning aan de M.J. Granpre Molierestraat. Ter plaatse troffen collega’s buiten een gewonde vrouw aan. Het bleek dat zij in de woning gestoken zou zijn door een man. Het slachtoffer werd naar een ziekenhuis gebracht. De man zou zich nog in de woning bevinden. Hierop zetten agenten de omgeving af. Uit voorzorg werden twee naastgelegen woningen ontruimd en war en de brandweer en ambulancedienst aanwezig. Nadat een onderhandelaar contact zocht met de man en er niet werd gereageerd, betraden agenten de woning. Er bleek niemand aanwezig.Aanhouding

De recherche startte een onderzoek. Daarbij kwam informatie dat de man zich in een woning in Almere zou bevinden. In de nacht van woensdag 14 op donderdag 15 december werd de 80-jarige man aangehouden. Hij zit vast voor nader onderzoek. Het slachtoffer is uit het ziekenhuis en maakt het naar omstandigheden goed.

bron: politie.nl | Categorie: steekpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Almere | 112 alarmeringen Almere | Goedkoop Tanken in Almere | Supermarkten in Almere | Weerbericht Almere