Man op gewelddadige wijze beroofd

donderdag 19 oktober 2017

Almere - Op de Glinkastraat heeft in de nacht van woensdag 18 op donderdag 19 oktober een beroving met geweld plaatsgevonden. Onder bedreiging van een wapen moest het slachtoffer zijn voordeur openen. 

Rond 01.40 uur werd de beroving gemeld. Het slachtoffer wilde de deur van zijn woning openen, toen er ineens twee jonge mannen achter hem stonden. Eén van hen zei hem de deur te openen. Toen hij dit weigerde, ontstond er een worsteling, waarbij het slachtoffer werd bedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Vervolgens moest hij waardevolle spullen afstaan en gingen de verdachten er onder andere met zijn telefoon vandoor. Het slachtoffer is met letsel aan zijn hoofd en hand naar een ziekenhuis gegaan.

Verdachte 1:

Donkergetinte huidskleur

1,90-1,95 meter lang

Slank postuur

Blauw trainingspak

 

Verdachte 2:

Donkergetinte huidskleur, maar lichter dan verdachte 1

1,75 meter lang

Gezet postuur

Zwarte kleding

De politie vraagt mensen die getuige zijn geweest of meer informatie hebben die kan helpen bij het onderzoek contact op te nemen met de recherche via 0900-8844 of gebruik te maken van onderstaand tipformulier. U kunt zich ook anoniem melden via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

 

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Almere | 112 alarmeringen Almere | Goedkoop Tanken in Almere | Supermarkten in Almere | Weerbericht Almere